Livrari rapide

din stoc

Transport gratuit

pentru comenzi de peste 300 ron

Contactati-ne

office@chicmama.ro

Bun venit!

Chic Mama - magazin online cu haine pentru gravide si mamici moderne!

Sarcina este o perioada minunata si unica pentru fiecare femeie! Hainele de gravida trebuie sa fie in trend, de o calitate excelenta, in culori optimiste si vesele! Doar asa am considerat ca femeile vor fi constiente de frumusetea lor ca gravidute si in acelasi timp viitoare mamici!

Colectia noastra de haine pentru gravide sprijina toate femeile moderne, care doresc sa fie chic si frumoase pe toata perioada de sarcina, fara sa fie nevoite sa cheltuiasca o avere pe hainele de maternitate! Hainele pentru gravide Chicmama se diferentiaza datorita materialelelor de inalta calitate si a design-ului modern (care ii confera incredere viitoarei mamici), insa totodata ne diferentiem si datorita celor mai bune preturi din Romania, raportate la calitatea premium a hainutelor de gravida!

Hainele de gravida Chicmama te vor pune in evidenta si vei arata stralucitor! Insarcinata sau nu, femeia doreste sa arate divin, iar noi avem cheia pentru a sublinia stilul acesteia! Asa cum bine spunea si Rachel Zoe "Stilul este calea prin care spui cine esti, fara sa fii nevoita sa vorbesti". Din experienta personala si a celorlalte gravidute ChicMama, iti putem marturisi ca hainutele se pot purta pe toata perioada de maternitate si vor evidentia mandra burtica! Se pot purta inclusiv dupa perioada de maternitate si te vor ajuta sa te simti confortabil si frumoasa!

Motto-ul nostru: Confort, senzualitate si modernitate, prin intermediul hainelor de gravide Chicmama.ro. Pentru a intari acest motto va amintim un citat celebru: “Mamele au o varsta unica, nu exista mame tinere, mame batrane, mame frumoase sau urate. Exista doar mame.” (Alba de Cespedes).

Deschidem sesiunea de shooping on-line haine gravide si va dorim sa ramaneti frumoase pe toata perioada sarcinii!

Sarcina usoara pentru toate gravidutele!

Va multumim,

Echipa Chicmama