Livrari rapide

din stoc

Transport gratuit

pentru comenzi de peste 300 ron

Contactati-ne

office@chicmama.ro

Bun venit!

 

 • Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a acestui document. Anumite actiuni sectiuni din site-ul nostru pot face obiectul unor conditii suplimentare (de exemplu pentru cumpararea unui produs)

 

 • INTRODUCERE

  Acest website este administrat si intretinut de SC SABRINA’S BOUTIQUE SRL cu sediul in Bucuresti, Sector 6, Drumul Valea Cricovului, cod fiscal RO 29966650, Adresa email: office@chicmama.ro. 

  Site-ul CHICMAMA.RO este un site de comert electronic pentru vinzarea produselor prezentate.

 

 • DREPTURI DE AUTOR

  Intregul continut al site-ului CHICMAMA.RO - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica, scripturi, programe si alte opere originale - este proprietatea SC SABRINA’S BOUTIQUE SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor. Folosirea fara acordul CHICMAMA.RO a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. 

  CHICMAMA.RO ofera utilizatorului un acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor site-ului CHICMAMA.RO, fara acordul scris al proprietarului acestuia.

 

 • LEGATURI

  CHICMAMA.RO nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

 

 • MARCI

  Nu exista o marca inregistrata a SC SABRINA’S BOUTIQUE SRL

  CHICMAMA.RO ofera publicului, prin intermediul site-ului sau accesul la informatii despre produse realizate de obicei de alti furnizori din domeniu. Acestia pot avea drepturi de marca asupra denumirii produselor si/sau a serviciilor puse la dispozitie pe care sunteti obligat sa nu le incalcati. De asemenea, acestia sunt responsabili cu privire la imaginile sau detaliile tehnice ale produselor si/sau serviciilor furnizate. Despre calitatea produselor, despre autenticitatea marcilor si despre orice alte nelamuriri despre o anume marca sau un anume produs, clientul se poate adresa reprezentantului marcii respective sau importatorului dinRomania.

 

 • COMENTARII, COMUNICARI SI ALTE DATE/INFORMATII

  Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; pot sa trimita e-cards; sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu aduce atingere vietii private a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare.

  SC SABRINA’S BOUTIQUE SRL isi rezerva dreptul de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. SC SABRINA’S BOUTIQUE SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari.

  In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera societatii SC SABRINA’S BOUTIQUE SRL si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, companiei SC SABRINA’S BOUTIQUE SRL si afiliatilor/asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. SC SABRINA’S BOUTIQUE SRL nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul mesajelor/ comunicarilor afisate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului CHICMAMA.RO.

 

 • SECURITATEA INFORMATIILOR

  Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru) si depunde toate diligentele in acest sens. Cu toate acestea SC SABRINA’S BOUTIQUE SRL nu poate sa isi asume responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru erorile in securitatea serverului care gazduieste site-ul.

 

 • CONTUL TAU

  Inregistrarea pe site-ul CHICMAMA.RO este gratuita. Accesul dvs. la anumite servicii si informatii din cadrul siteului este permisa doar utilizatorilor inregistrati, accesul fiind protejat de o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. SC SABRINA’S BOUTIQUE SRL nu va cere niciodata parola conturilor dvs in mesaje prin posta electronica sau telefon. Va sfatuim sa nu dezvaluiti aceasta parola persoanelor care va cer acest lucru. 

  In ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala, SC SABRINA’S BOUTIQUE SRL nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dvs. catre noi, catre si de la serviciile noastre online. Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriu dvs.risc.

  Orice acces neautorizat la elementele ne-publice ale site-ului CHICMAMA.RO reprezinta infractiunea de acces fara drept la un sistem informatic si va fi sanctionata conform legislatiei romane in vigoare.

 

 • In cazul in care produsele nu se pot livra sau sufera defectiuni pe parcursul livrarii, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de compania SC SABRINA’S BOUTIQUE SRL, dar nu si alte despagubiri. SC SABRINA’S BOUTIQUE SRL condamna incercarile de frauda si acorda tot sprijinul necesar recuperarii eventualelor pierderi.

  Valoarea maxima a obligatiilor companiei SC SABRINA’S BOUTIQUE SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de SC SABRINA’S BOUTIQUE SRL de la acest client.

  SC SABRINA’S BOUTIQUE SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. SC SABRINA’S BOUTIQUE SRL nu ofera nici o garantie, nici in mod expres si nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor pentru un anumit scop.

 

 • RETURNAREA PRODUSELOR COMANDATE

  Conform OG 130/2000

  Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. 

  Ca atare, consumatorul are dreptul ca, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produselor comandate prin site, sa notifice in scris SC SABRINA’S BOUTIQUE SRL asupra deciziei sale de a renunta la produsele comandate, fara obligativitatea invocarii unui motiv anume. SC SABRINA’S BOUTIQUE SRL are obligatia sa returneze in termen de 30 zile lucratoare contravaloarea produselor comandate, daca acestea au fost achitate.

  Aceasta notificare nu este valabila pentru persoanele juridice si nici pentru cazul cind produselor sunt comandate, platite si ridicate de la sediul SC SABRINA’S BOUTIQUE SRL.

  De asemenea notificarea nu este valabila pentru produsele exceptate de OG 130/2000 de la dreptul de denuntare unilaterala, cum ar fi: produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid; inregistrarilor audio, video sau a programelor informatice, in cazul in care au fost desigilate de catre consumator.

 

 • GRESELI DE TIPARIRE

  SC SABRINA’S BOUTIQUE SRL si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

 

 • GARANTIA PRODUSELOR

  Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarei marci in parte. Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului(daca este cazul).

 

 • TAXE SUPLIMENTARE

  Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie. SC SABRINA’S BOUTIQUE SRL nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa in plus va puteti adresa imediat la OFFICE@CHICMAMA.RO.

 

 • FORTA MAJORA

  SC SABRINA’S BOUTIQUE SRL, parternerii sau utilizatorii sai nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare in continutul furnizat pe site-ul nostru, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa SC SABRINA’S BOUTIQUE SRL. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic de la SC SABRINA’S BOUTIQUE SRL, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor telefonice sau de , virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele SC SABRINA’S BOUTIQUE SRL, erorile de operare, greva etc.

 

 • DISPUTE SI CONFLICTE

  Orice conflict aparut intre SC SABRINA’S BOUTIQUE SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti de la sediul SC SABRINA’S BOUTIQUE SRL.

 

 • CONDITII LEGALE

  Site-ul CHICMAMA.RO functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman.

 

 • DISPOZITII FINALE

  Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.